Limpistol og lakudstyr til salg

​Skal du bruge en limpistol og lakudstyr? Hos Rauns Maskinfabrik tilbyder vi alle former for lim og lakudstyr.

Det inkluderer blandt andet pumper til både lak og lim, til automatisering af produktioner. En effektivt lakudstyr eller limpistol fremføring ved produktionslinjen kan betyde store besparelser, og dermed bedre resultat på bundlinjen.​

Lim- og lakudstyr, som føres af Rauns Maskinfabrik, inkluderer blandt andet:

  • Håndpistoler
  • Automatpistoler
  • Lakpumper

​​✆​ Telefon 75 78 00 55

✆ Paw's direkte mobil 26 25 37 59

LIMPISTOLER MED SNIFF-BACK

​Vores pistoler har blandt andet sniff-back, som er et system der sikrer flottere resultater og mindre spild. En lille membran aktiveres når limpistolens aftrækker slippes. Membranen sikrer, at der ikke kommer efterlades grimme dråber. Produkterne glider dermed nemmere gennem kvalitetskontrollen, og spild af lak/lim mindskes.

Rauns Maskinfabrik leverer, monterer og servicerer i hele Danmark. Vi er foretrukken leverandør til både vindues og møbelindustrien, og kan tilbyde særligt tilpassede løsninger.

RING OG FÅ ET TILBUD PÅ LAKUDSTYR

​Skal Rauns Maskinfabrik forhandler lim- og lakudstyr fra blandt andet Bühnen GmbH i Tyskland. Køb alt udstyr hos os, da vi er din professionelle forhandler. Her får du lakudstyr og limpistoler til en billig pris, selvom kvalitet er i den anden ende. Ønsker du et godt tilbud, er du velkommen til at ringe på 75 78 00 55 eller skriv en mail på  rauns@rauns.dk.

Kontakt Rauns maskinfabrik

Har du spøgsmål e.l, så skriv til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt